Utelek

Min fina Missa
Som även är min lilla galning, eller kanske stora. Tror lillebror är på väg att bli lika vild och galen.
Den nya lastbilssandlådan är rolig.
Tänk att den här lilla killen ska bli storebror.
 
Sötnosen
När familjen har hela lekplatsen för sig själv kan man tydligen passa på att vila.
 
Min plan var att jag skulle vila när mannen gick ut för att rasta våra småttingar. Men efter ett tag kände jag att jag saknade dom och gick efter. Jag tycker inte om att vara ifrån dom samtidig som jag gillar egentid och behöver det. Det problemet hade jag inte när mina stora pojkar var små. Jag blir fjantigare med åren tydligen men jag tror att jag gillar det.
 

Rastlös och ofokuserad

Jag har massor att göra men jag kan inte riktig fokusera på en grej. Jag vill göra allt på samma gång.
Helst av allt vill jag bara ligga i soffan och läsa böcker, men det känns som att jag inte riktigt har tid med det.
 
Jag är ju föräldraledig med magen nu så kraven att jag behöver göra saker är mina egna. Men det är mycket som jag vill ha klart innan bebben kommer. Tiden går fort och jag är redan i vecka 33. Får se om de sista veckorna går långsamma som vanligt. Både vill och inte vill.
Jag är trött på att vara gravid men samtidig vill jag hinna fixa färdig massor innan.
 
Tror att jag måste ta och göra upp en plan nu, annars blir nog ingenting gjort.

Poolen

Nu har vi äntligen kommit iväg till poolen vid våran fritidspark. Här kommer vi nog vara mycket i sommar om det är fint väder.
 
Lite läskigt tycker Milo att det är. Annars så är han väldigt orädd av sig men jag tycker att det är bra att han är försiktig när det gäller vatten. Men när det går över får vi nog fullt upp.
En frusen tjej. Dagen som började med supervärmen blev bara kallare och blåsigare.
 
Fikamys
En pappa kan även fungera som ryggstöd.
 
Fika vid den nya fritidsgården. Jag tycker den ser ganska trist ut. Jag gillar inte heller att de satt staket runt poolen. De har gjort om en hel del. Jättetråkigt att de tog bort minigolfbanan också. Jag har ju växt upp här så det är kanske därför jag inte gillar den här förändringen, men det blir nog bra när jag vant mig. Jag är ändå tacksam att vi har denna fritidspark vid oss. Perfekt att roa barnen där på sommaren när man är fattig och inte har råd att göra så mycket annat.
Liten Milo
Storasyster Melissa.
 
 

sanklamp.blogg.se

Familjeliv

RSS 2.0