Parken zoo och Babblarna

Förra sommaren hade vi tänkt åka till Parken zoo och se babblarna eftersom lilla sonen gillar dom. Men det regnade så det blev inte av. Sen visade det sig att de skulle komma hit men det var riktigt dyra biljetter för en väldigt kort föreställningen så det kändes inte värt. Men nu kom de tillbaka till Parken zoo så lika bra att passa på eftersom det inte kostar något extra.
 
De skulle ha tre föreställningar, 11, 14 och 16. Vi hade tänkt gå på den första men det visade sig att vi kunde glömma det. Det var så sjukt mycket folk, vi fick nog köa nästan i en timme bara för att komma in och då fanns det bara biljetter till kl 16. Jag har aldrig varit med om så mycket folk där. Babblaran måste verkligen vara superpopulära. Även om det blev sent så blev vi glada att vi fick tag i biljetter, var lite oroliga ett tag.
 
Dottern hittade en kompis, fast hon var lite smårädd för den. Den ville gärna komma nära hennes ansikte.
 
Lillebror tyckte att det var jätteroligt. Tror även att han gillade denna alpacka väldigt mycket för sen valde han en sån gosis i souvenirshoppen. Vi trodde att han skulle välja en apa eftersom han gillar apor. Men de sa han nej till. Sen när han såg alpackan slet han till sig en och stoppade huvudet i munnen och kramade om den innan vi ens han reagera. Så då fick det bli en sån.
 
Slö katt.
Getterna var också roliga, de skrattade han mycket åt.
 
Men han ville inte ha något getpuss.
Full fart.
Lekstuga var kul.
Melissa fiskade ankor och vann en minion som hon gav till sin lillebror.
 
Dags att babbla
Lika populära hos våran 7-åring som 1-åring.
Det känns som att det blev ett väldigt lyckat Parken zoo besök.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sanklamp.blogg.se

Familjeliv

RSS 2.0