Piratgolf

 
O ville spela piratgolf efter skolan. Planen var att han skulle spela med sin kompis men kompis ändrade sig. Tur att han hade en lillasyster och en pappa som ville spela. Jag och baby M förde protokoll. W var fortfarande i skolan men han ska spela med kompisar i helgen.
 
 
 
En pappa är bra att ha när man inte kan träffa bollen.
 
Den gråtande döskallen.
 
Klart man ska ha glass efteråt.
 
Även jag åt en glass. Det kändes som jag tog igen de glassar jag missade under sommaren på grund av bröllopet. God var den men sen mådde jag illa men det var det värt.
 

Ny vecka, nya tag

Lilla tröttisen sover så skönt.
 
Tänk att min lilla tjej har börjat i ettan nu. Hon är väldigt stolt och tycker att hon är stor nu, nästan vuxen. Helst vill jag krympa henna till dagisbarn igen. Tiden måste sluta gå så fort.
Sötnos
Min stora pojke börjar i gymnasiet idag. Hur galet är inte det? Just nu är han på sitt upprop. Jag hoppas att han kommer trivas på sin nya skola.
 
Idag ska jag städa och rensa här hemma, om bebisen tillåter det. Nu när bröllopet är över så kan jag fokusera lite mer på hemmet. Vi får inte plats här så tills vi kan få tag i en ny bostad så är det bara att rensa och försöka organisera hemmet bättre för att göra det bästa av situationen.
 
Nu har jag varit gift i ca tre veckor. Det känns lite konstigt men ändå bra. Idag skrev jag under ett papper med mitt nya efternamn. Det kändes som att jag gjorde en namnförfalskning eller nåt, haha. Det tar nog ett tag att vänja sig. Jag behöver skaffa mig ett nytt id-kort också, kanske borde jag träna lite på underskriften innan:
 

Namngivningsfest

Vi har varit på namngivningsfest på Ängsöslott.
Lite välkomnst cider när vi kom dit.
Äta sked är gott.
Väntar på maten.
Alla barn fick pannkakor.
Tänkte att lilla M är för liten för pannkakor men lät honom smaka. Det var nog det godaste han någonsin ätit verkade det som. Jag tror han nästan åt upp en hel pannkaka. Så klart hamnade lite på golvet också.
Mumsigt.
Våran mat. Jag tycker att vi borde äta ute oftare. Super gott.
Efterätt.
Jag och min sötnos.
 
Utsickt från slottet. Jag tycker att den där kyrkan är lika läskig som slottet. (När man vuxit upp med Ängsöspökerna.)
Det är inga spöken bakom mig va? Det ser ut som att min klänning är jättesmutsig men det är spegeln.
Dags att åka ham, någon liten blev väldigt trött efter allt festande.
Så fin utemiljö. Dags att åka hem.

sanklamp.blogg.se

Familjeliv

RSS 2.0