Äggletning på Anundshög

Idag tog vi oss iväg till Anundshög för våran dotter ville leta ägg. Vi har aldrig varit på nåt sånt så det kändes spännande och se vad som skulle hända. Själv såg jag nog mest fram emot att besöka anundshög då det var ganska länge sen jag var där. Det är så fint där och jag kände att min själ tankade positivenergi eller så var jag bara så glad att vara där.
 
Pappan och stora M på jakt, själv hamnade jag och baby M efter ofta eftersom det var mycket snö och is. Fast ibland ville jag även bara stanna och ta kort.
Tipspromenad och lite extra frågor.
Baby M var lite småsur eftersom det fanns mjukisdjur vid flera tipspromenadsfrågor. Min!!! tyckte han om dom och blev lite upprörd när han inte fick dom. Ett mjukisdjur var en ikeahare som hans syster har hemma så jag antar att jag ska in och gräva i garderoben nån dag efter den. Vad gör man inte för att ens bebis ska vara glad?
Uppe på kullen var det äggmålning. Jag hade inte tänkt gå upp men så blev det ändå. Bära en tung bebis upp och ner blev nästan lite som ett träningspass.
Äggmålning för att sen rulla ner ägget för kullen. Lite läskigt var det att vara däruppe tyckte jag. Hög och mycket is. Men det gick bra och förhoppningsvis ramlade ingen ner. Barnen fick även leta ägg inne i skogen och sen träffa en påskkärring och byta ägget mot en godispåse. M var så snabb där att jag inte han ta några kort.
Halva familjen. Tonåringarna tyckte att de är för stora för äggjakt men att få påskägg imorgon är de nog inte för stora för tror jag.
 
Det var dagens utflykt nu måste jag bara komma på något vi kan göra resten av dagen. Allafall jag och mina små. Min man var tyvärr tvungen att jobba lite idag men förhoppningsvis inte hela dagen.
 
Eller ska man kanske ta det lugnt när det är långfredag?

Snart Påsk

Väntar på storasyster som pysslar i shoppingcentret. Baby M passande även på att köpa kaninöron och kritor på tgr.
Jag vill även köpa påskliljor så vi åkte till Plantagen. Jag passade även på att köpa lite uteblommor och ett stort påskris. Baby M fick en vattenkanna att leka med så att han skulle låta bli att pilla på mina blommor. Stora M var lite lat och tyckte att hon visst fick plats i vagnen.
 
Jag är så sugen på att göra påskfint hemma men har så lite energi, men nåt ska jag nog försöka få ihop. Pynta riset, fylla godisskålarna och plocka fram lite påskpynt och ljus borde räcka.
Barnens påskägg är köpta och väntar på att fyllas men funderar på att köpa till nåt annat än godis. Jag har köpt en leksak till stora M, men behöver något till mina pojkar också. Får se vad jag hittar på.
 
Lite mer påskpyssel. Stora M älskar att pyssla så det är perfekt att olika butiker ordnar det när man är ute och handlar. Maxihälla brukar ofta ha roliga saker för barn så vi brukar försöka passa på att handla då.

I väntan på våren

Sol men fortfarande en del snö ute. Men det känns som att plusgraderna ökar för varje dag så jag hoppas snön försvinner snart.
Sola fungerar i snön också.
Min galning
Snöätaren
Jag och min minsting.
Småttingarna
 
Får se om jag lyckas fånga de stora barnen på bild nån dag. Jag får nog försöka ta en fin påskbild på dom.

sanklamp.blogg.se

Familjeliv

RSS 2.0